Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak Ne Demek? Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak ne demek? Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak kelimesi nasıl yazılır? Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak Ne Demek?

Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak Ne Demek? Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Çok Kirli Olmak

Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak Kelimesi Nasıl Yazılır? Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak

Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak ne demek? Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak kelimesi nasıl yazılır? Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak kökeni nedir? Pislik Parmağından (Veya Paçalarından) Akmak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır